2015. szeptember 15., kedd

A legjobb smink trendek őszre 2. rész

Csillámok, flitterek, fekete ajkak és extra műszempillák - Szépségtrendek a 2015-ös őszi szezonban folytatás


HEAVY METAL
Zac Posen bemutatóján a csillámok és szikrázó flitterek teljesen új módon kerültek felhasználásra, Kabuki arany, ezüst vagy bronz tust használt az alsó szemhéjon (attól függően, hogy melyik árnyalat volt a leginkább lenyűgöző. ("Csak az agyunkat használtuk" mondta.) Rodarte bemutatóján James Kaliardos számtalan kristályformát próbált ki, mielőtt olyat alkotott volna, amilyet előtte még sosem láttunk. Mara Hoffmannál pedig luxuskinézetű arany árnyalatok jelentek meg füstös feketével kombinálva.


VÁMPÍRNAPLÓK

 Egy olyan szezonban, ami bővelkedik a 90-es évek trendjeire való utalásokkal, várható volt, hogy felbukkannak a gót ajkak.
De ezúttal a majdnem fekete ajkak lágy, tengerpartra szánt hullámos hajjal (Emanuel Ungaro - balra), hétköznapi copfokkal és szegecsmentes ruhákkal lettek kombinálva, amitől sokkal kevésbé tűntek ijesztőnek.









ÁRNYJÁTÉK



A legjobb ötlet, amit a backstage-ben láthattál ,a tökéletes füstös szemekkel kapcsolatosan az volt, hogy amikor már azt gondolnád, hogy nem lehet tovább satírozni, akkor satírozd még tovább.
Az eredmény egy extra nagy árnyék, ami intenzív, de mégis lágynak tűnik. Pat McGrath fekete árnyalatokat használt Diane von Furstenberg bemutatóján, míg Tom Fordnál, Burberry-nél és Nicole Millernél a barna paletta dominált.
 






DÚS PILLÁK

A smink, a műszempilla és a kiegészítők erejét demonstrálta Carolina Herrera kifutóján, a modellek ezüstösen csillogó szempillavégei, amik a vízcseppek hatását keltették.
Rachel Zoe tervezőnél a modellek Twiggihez hasonló sminkben vonultak őzike szemekkel, amíg Giambattista Valli bemutatóján Val Garland sminkes a szezon legszebb pilláit hozta össze azzal, hogy alul és felül is meghosszabbította és vastagította azokat.






cikk forrása: harpersbazaar.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése