2015. szeptember 14., hétfő

A legjobb smink trendek őszre 1. rész

A sokoldalú tusvonal, visszatér az izgalmas vörös rúzs és arcpír kontúrozás helyett a kifutókon - Szépségtrendek a 2015-ös őszi szezonban.





TÜZES VÖRÖS



A vörös rúzs nem hangzik valami forradalmian, de ha néhány szezonra felváltják a tiszta, balzsamos és nude árnyalatok, akkor a visszatérése az őszi szezonban igen csak hatásosra sikerül. Ez lesz az ami miatt átgondolod, mit tarts a neszesszeredben.

Francelle Daly sminkes a 90-es éves Martens  hangulatát idézi Philip Lim bemutatóján a téglavörös árnyalattal (balra), amíg Dolce & Gabbana és Marchesa a megszokottnál valami izgalmasabbal rukkolt elő.




RENDHAGYÓ VONALAK
Még hogy a vékony tusvonal unalmas?


Az "összefirkált" szemhéjtól Fendi bemutatóján, a fél-csillag formán át Anthony Vaccarellonál, a dupla tusvonalig Muglernél mindent lehetett látni, ami 99-től napjainkig megjelent a kifutókon. Ha azonban a klasszikus stílus közelebb áll hozzád, akkor a Roberto Cavallinál látott (balra) egyszerűen nagyszerű elmosott sminket ajánlom.



PIROSÍTS


Használj tópszínű púdert, melegbarack és rózsa pírt (ahogy azt Lynn Desnoyers, Kate Spade bemutatóján) olyan hatása lesz, mintha éppen most jöttél volna vissza egy hideg, téli sétáról, vagy mintha azzal töltenéd a napjaidat, hogy lovagolsz a vadnyugaton, mint a "szép, városi cowgirlök" Ralph Laurennél (balra).



























cikk forrása: harpersbazaar.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése