2013. december 27., péntek

Szilveszteri smink - tartós szemhéjfestés

Lecsengett a Karácsony és ha mindenki túlteszi magát a beigli kómán, akkor neki is áll szervezni a szilveszteri programot.
Valami csúcs buliba mész vagy inkább házibuli lesz a haverokkal? Egy jó sminkre minden esetben szükséged lehet. A jó smink pedig nem csak kiemeli az arcod, hanem végig is bírja Veled reggelig.
Szilveszterig minden nap meg fogok osztani veletek egy-egy trükköt, hogy mitől lesz egy smink tartós és szilveszteri.
Lássuk az elsőt - Tartós szemfestés


Vica tipp:
szemhéjalapozó az FM Grouptól
Ahhoz, hogy a szemfesték kitartson reggelig, nem elég, ha közvetlenül a bőrödre viszed fel. Kell alá valami, amibe bele tud tapadni a szemhéjpor. Erre tökéletesek a szemhéjfesték alapozók vagy a korrektor, amit hét közben a szemkörnyékre használsz (továbbiakban bázisnak fogom hívni ezeket).

Vidd fel a bázist a szemhéjadra, és simítsd egyenletesre egy ecset vagy az ujjad segítségével. Ha pislogsz párat, a szemhéj mozgásától összeállhat az apró bőrredőkbe, ezért érdemes újra elsimítani ecsettel mielőtt felvinnéd a szemfestéket. Így biztos, hogy egyenletes felületet fogsz kapni és könnyebb dolgod lesz a szemhéjpúderrel.
A szemhéjpúder trükkje, hogy ne a megszokott simító mozdulatokkal vidd fel, hanem az ecset lapjával finoman nyomkodd bele a bázisba. Így sokkal több is kerül a szemedre, nem pereg le és tartós is marad. Ha nem vagy elégedett egy rétegben az eredménnyel, nyugodtan vidd fel többször a szemhéjpúdert. Ilyenkor nem baj, ha erősebb az eredmény, mint hétköznap. Hiszen úgy is buli lesz egész éjjel.

Holnap jelentkezem a következő trükkel: Csábító szempillák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése