2013. december 17., kedd

Karácsonyi smink tervezés

Mivel két hét múlva ilyenkor már nagy eséllyel a halászléhez fogjuk pucolni a halat és az egész napos sütés-főzéstől estére inkább leszünk kimerültek, mint kipihentek, ezért érdemes előre eltervezni, hogy a Szent estén milyen ruhában és sminkben leszünk.
Ha már eltervezted, hogy milyen ruhát és sminket teszel fel, akkor érdemes egy főpróbát is tartani. Ha van rá lehetőséged, akkor egyik délután paterold el otthonról a családot és kezdésnek vegyél egy illatos fürdőt. Ez biztos ellazít majd és sokkal könnyebben tudod venni a következő napokban rád szakadó karácsonyi forgatagot és a család is ámulni fog majd amikor megjelensz Karácsony este.

A sminked megtervezésénél érdemes figyelembe venni a ruhád színét és természetesen az arcbőr és szem színét is.





Ma is divatos az Ünnep alkalmából az arany, amihez tökéletesen passzol egy erős színű rúzs. Az idei év kedvence, a burgundi kiváló választás lehet .











Itt pedig egy másik ötlet, ha jobban kedveled az ezüstös színeket: ezüstösen csillogó szemhéj, a pilla tövénél vékony tusvonallal és egy sötétebb szürke árnyalattal a mélyítővonalban. Rózsaszín rússzal vagy szájfénnyel tökéletes lesz a hatás. Ha rutinos sminkelő vagy, megpróbálkozhatsz egy kis műszempilla felrakásával is, hogy teljesen megigézd a családot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése