2014. január 12., vasárnap

Trend előrejelzés - 2014 tavasz

A január mindenhol az előző év összegzésétől és az új év előrejelzéseitől telített, így én sem maradok ki a sorból. Bemutatok 5 tavaszi smink trendet:

Fehér vonalak
A gyorsan múló trendek között kevésbé jellemzőek az olyanok, amik a többség számára előnyösek lennének. Ez alól a tökéletes kivétel a fehér ceruza, ami elmaradhatatlan kelléke volt a kifutók sminkeseinek, merészséget és frissességet kölcsönözve a tavaszi kollekcióknak. Ha kezdő vagy, akkor egyszerűen csak húzd ki az alsó vízvonaladat a ceruzával, ettől frissebbnek hat a tekinteted. Arról nem is beszélve, hogy csillogóbbnak és nagyobbnak hat tőle a szemed. (Kenzo, Tibi)

Holdfény
A félhold manikűr lesz az új francia. A kifutókon és a vörös szőnyegen már most is hódít a minta, ami nekem személy szerint nagyon tetszik. Érdemes nem leragadni a hagyományos fekete-fehérnél, nyugodtan kísérletezz a matt és fényes vagy a sima és érdes felületekkel.  

Álmodozz
Idén tavasszal a szemhéjad a legpuhább, legfinomabb árnyalatokkal kényeztetheted. A szemhéjpúderekből a lila, a babakék, a zsálya zöld tűnt fel minden kifutón. Tartózkodj az erős, határozott vonalaktól, mosd el a színeket, éleket egy satír ecsettel. (Miu Miu, Marc Jacobs).

Természetes szépség
Bármennyire is megszállottja vagy az erős színeknek, még mindig nem megy ki a divatból a természetesség. Emellett tette le a voksát több tervező is, amikor a kifutókon modelljeik arcát halvány púderes színek és rózsás ajkak jellemezték. (Alexander Wang, Chloé).

Rúzsőrület
Narancsok, pirosak, rózsaszínek, lilák... most nyugodtan kísérletezhetsz - például mit szólnál egy hasonló árnyalatú ombre ajakhoz? Ha mégsem érzel hozzá elég erőt vagy kevésbé vagy gyakorlott, akkor egyszerűen használj selyem fényű rúzsokat vagy matt ceruzát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése